Fii voluntar la DownCER

O echipă de voluntari diversă și motivată!

Echipa de voluntari de la DownCER este foarte diversă și motivată. Voluntarii se implică voluntari-la-flori-de-speranta-2016_cu-eva-simonactiv în viața de zi cu zi a Centrului și în organizarea diferitelor evenimente organizate de centru sau la care Centrul este invitat să ia parte.

Voluntarii se bucură de timpul și susținerea echipei DownCER, care îi ajută să se dezvolte constant și să contribuie concret la creșterea calității evenimentelor și a serviciilor pe care Centrul le oferă.

 

 

Ce poți face ca voluntar pentru organizația noastră?

Ca voluntar, poți ajuta DownCER în toate acțiunile sale sociale, profesionale și culturale. Orice sprijin, cât de mic, poate crea un efect aport major în atingerea obiectivelor Centrului.

Astfel, în funcție de preferințele, abilitățile și timpul pe care poți să le investești, te poți antrena în:

  • activitățile cotidiene ale Centrului și ale atelierului de handmade ActiveDown Studio, fiind alături de tineri și ajutându-i să-și valorifice potențialul și să se dezvolte în plan personal și social;
  • organizarea de campanii de fundraising și de informare/promovare în mediul offline și online pentru a aduce la cunoștința persoanelor, instituțiilor și companiilor obiectivele și proiectele DownCER și a obține sprijinul acestora;
  • organizarea de evenimente culturale: de la planificare la execuție;
  • proiecte de colaborare, proiecte europene, etc.