Donează

Activitățile DownCER acoperă o mare diversitate de situații, fie că e vorba de consilierea familiilor pentru a înțelege nevoile speciale ale tinerilor sau de acțiuni care vizează direct recuperarea potențialului restant al beneficiarilor prin învățare permanentă, dezvoltare personală și formare profesională. Recent, deschiderea intreprinderii sociale ActiveDown Studio le oferă tinerilor prilejul să se încadreze într-un loc de muncă. Este foarte important ca ajutorul acordat să fie constant și să acopere cât mai multe din aspectele esențiale ale vieții beneficiarilor pentru ca ei să poată duce o viață independentă și să devină cetățeni activi ai comunității. De mai mult de 9 ani noi le oferim tinerilor și familiilor lor ceea ce au nevoie. Putem face acest lucru doar cu ajutorul și sprijinul unor persoane ca dumneavoastră. Vă rugăm să luați în considerare variantele de a dona propuse de noi.

Direcționează 2% din impozitul pe venit/salariu

Prevederea 2% din Legea 571/2003 nu vă costa nimic; suma virată este o parte a bugetului de stat care este directionata de către fiecare cetățean în parte către sectorul neguvernamental. Directionând aceste sume către Asociatia Down Centrul Educațional Raluca, sprijiniți proiectele și activitățile noastre și contribuiți la existența unei comunități mai incluzive.

formular 230 2019

Fii sponsor! Redirecționează 20% din impozitul pe venit

Persoanele juridice pot alege să direcționeze o parte din impozitul pe profit unei organizații nonguvernamentale. Acest procent din profit va trebui oricum plătit către stat! Dvs. puteți direcționa acești bani unor persoane care au acum nevoie de ei! Agenții economici pot decide ca o parte din impozitele lor să ajute tinerii cu sindrom Down care doresc să ducă o viață normală! Cum se deduc cheltuielile de sponsorizare in cazul firmelor, din impozitul pe profit? Potrivit art. 21, alin. 4, lit. p din Codul Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari pot deduce sumele aferente din impozitul pe profit. Contribuabilii care efectueaza sponsorizari, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele condiții:

  • sunt în limita a 3% din cifra de afaceri;
  • nu depasesc 20% din impozitul datorat pe profit.

Click aici pentru a descărca Formularul de sponsorizare RO89RNCB0301115958730001 RON RO94RNCB0301115958730008 EUR BCR AGENTIA CIPARIU

Donează bunuri și servicii!

Donațiile de bunuri și servicii sunt de mare ajutor pentru a susține activitatea centrului. Ele sunt binevenite, fie că e vorba de servicii de catering sau fotografi și cameramani voluntari. Pentru a ne asigura că bunurile și/sau serviciile pe care ni le oferi pot fi folosite la potențialul maxim pentru beneficiarii noștri, te rugăm să ne contactezi în prealabil la adresa asociatia.downcer@yahoo.com