Implică-te

Dorim o lume în care toți oamenii să fie tratați echitabil, iar persoanele cu dizabilități intelectuale să nu fie discriminate ci să își poată valorifica talentele și calitățile. Asociația noastră activează neobosit pentru ca tinerii cu sindrom Down să își poată împlini visurile de a trăi o viață mai bună, de a avea o meserie și un loc de muncă.

Sprijinul specialiștilor acordat la momentul oportun este esențial pentru a ajuta aceste persoane să își dezvolte abilitățile și încrederea în forțele lor pentru a se împlini personal și profesional și a se simți egali cu ceilalți membri ai societății.

Asociația noastră oferă sprijin personalizat tinerilor cu sindrom Down și familiilor acestora. Activitățile acoperă o mare diversitate de situații, fie că e vorba de consilierea familiilor pentru a înțelege nevoile speciale ale tinerilor sau de acțiuni care vizează direct recuperarea potențialului restant al beneficiarilor prin învățare permanentă, dezvoltare personală, formare profesională și încadrare într-un loc de muncă.

Este foarte important ca ajutorul acordat să fie constant și să acopere cât mai multe din aspectele esențiale ale vieții beneficiarilor pentru ca ei să poată duce o viață independentă și să devină cetățeni activi ai comunității.

De mai mult de 6 ani noi le oferim tinerilor și familiilor lor ceea ce au nevoie.

Putem face acest lucru doar cu ajutorul și sprijinul unor persoane ca dumneavoastră. Vă rugăm să luați în considerare variantele de a dona propuse de noi.